• FILOZÓFIÁNK •

Hiszünk a ruhák önbizalmat adó erejében. Célkitűzésünk olyan elegáns női ruhákalkotása, amelyekben magabiztosnak és nőiesnek érezhetik magukat a hölgyek, bármilyen alkalomról legyen szó. A modelleket kis darabszámban varrjuk, gondosan válogatott anyagokból. Odafigyelünk a részletekre, az összhang a részletek kifinomultságában rejlik.

Büszkék vagyunk a sok kézimunkára, amellyel a ruháink készülnek. A modellek gyakran olyan időigényes megoldások által nyerik el végső formájukat, mint a kézi gyöngyözés, kézi rátét díszítés és a kézi eldolgozás. Ezek a tömeggyártással utánozhatatlan részletek teszik ruháinkat igazán különlegessé.

Fontosnak tartjuk a kiegészítőket. Kézi szövésű kendőink számtalan viselési lehetőséget rejtenek magukban és feldobják a legvisszafogottab ruhát is. Néhány kolleciót ékszerekkel egészítünk ki.

Ruháink a klasszikus stílus, a funkcionalitás és a kényelem jegyében születnek. Alkotásaink Magyarországon készülnek, manufakturális jelleggel. Minden munkafolyamatot figyelemmel kísérünk az első vázlattól az utolsó öltésig.

Ruháinkat ajánljuk, menyasszonyok, koszorúslányok, örömanyák, táncosok és előadóművészek figyelmébe, valamint különleges alkalmakra.

• BÁRÓ JÚLIA - TERVEZŐ •

Miután 2013-ban befejeztem tanulmányaimat Budapest legrégebbi Divatiskolájában, megalapítottam az ILLANGO ruházati márkát. A szakmai fogásokat olyan tapasztalt szabóktól, varrónőktől és szövőktől sajátítom el, akik szakterületük sikeres művelői, mesterei. Számomra a szakmai fejlődés egy végtelen kísérlet a tökéletesség elérésére.

Alkotói munkásságomra nagy hatást gyakorolt az argentin tangó. A tánc adta az ihletet kényelmes alkalmi ruhák készítéséhez. Egy ruha akkor válik számomra teljesen befejezetté, amikor életre kel viselője által. Ez az átlényegülés, a ruha és az ember egymásra hatása, az egyik legerősebb alkotásra késztető élmény.

'Öleld magadhoz nőiséged és fogadd büszkén az elismerő tekinteteket, mert megérdemled.'