Gondoskodunk arról, hogy életed nagy napján is kényelmes ruhát viselhess és fesztelen, természetes maradj. Méretre készített esküvői ruháink különlegessége, hogy minden darab rugalmas anyagokból készül igényes kézimunkával. Az eredmény egy olyan egyedülálló ruha, amely amellett, hogy tökéletesen áll lehetővé teszi a mozgást, kényelmes viselet a táncparketten is.

A szeretett menyasszonyi ruhát érdemes megtartani - esetleg újra viselni alkalmi ruhaként vagy továbbadni a következő generációnak. Az egyedi anyagválasztásnak és szabásnak köszönhetően ruhádat nagy valószínűséggel úgy tudod továbbadni egy leendő menyasszonynak (a családban), hogy nem kell átalakítást végezni rajta. Ruháink további előnye, hogy kisebb testsúlynövekedés vagy csökkenés esetén is megfelelő marad a méret.

Menyecske ruhát, koszorúslány ruhát és örömanya ruhát is készítünk.

"Nem hittem volna, hogy létezik ilyen, de most már tudom: van kényelmes és csinos menyasszonyi ruha. A tökéletes fazonnak, kiváló anyagválasztásnak és gondos méretezésnek köszönhetően a ruha úgy állt, mintha rám öntötték volna. Ez sokat lendített azon, hogy oldott és stresszmentes maradjak a nagy napon. Köszönöm!" Zsófi