5. Primavera Budapest Tangó Marathon 2017

http://primaverabudapest.org/

Facebook esemény

2016 POP-UP STORE ÉS TANGÓ, BUDAPEST

Facebook esemény

2016 AUDREY KOLLEKCIÓ - BEMUTATÓ, BUDAPEST

Facebook esemény

2015 NOCHES DE HUNGRÍA TANGÓ MARATHON, BUDAPEST

http://noches.hu/

2015 OKTÓBERPEST TANGÓ FESZTIVÁL, BUDAPEST

http://www.tangoacademybudapest.hu/

2015 EL SABOR DE HUNGRIA TANGÓ FESZTIVÁL, BUDAPEST

http://elsabor.hu/

2015 STEFÁNIA SZALON KÖNYVBEMUTATÓ 2

A Stefánia Palotában tartott kötetlen beszélgetés második részében a vendégek még többet megtudhatnak az „Arany közép utazás” című kötetről és annak történetéről. A könyvből való közös felolvasást követően Báró Júlia bemutatja az általa készített egyedi ruhákat és kiegészítőket. (Cikk: „Két test, egy lélek”, Videó)

2015 STEFÁNIA SZALON KÖNYVBEMUTATÓ 1

A Stefánia Palotában tartott kötetlen beszélgetés első része során a résztvevőkkel közösen merülünk el az „Arany közép utazás” című verses, képes kötetünk világában és annak történetében. A kötet ismertetését követően Báró Mónika mesél az ékszerkészítés kulisszatitkairól. (Cikk: „Arany közép utazás”)

2014 ARANY KÖZÉP UTAZÁS KÖNYVBEMUTATÓ ÉS KIÁLLÍTÁS

A névtelenség jegyében született kötet betekintést nyújt iker világunkba. Megtörik iker létünk csonthéja, hogy megközelítsünk és hogy megközelíthetővé váljunk. Fényképeink és írásaink általad kelnek életre, az Arany közép utazás általad válik befejezetté. (Cikk: „Ikrünkké válsz és ikreiddé válunk”)

2012 VIRÁGSZIMFÓNIA, AKVARELL ÉS FÉNYKÉPKIÁLLÍTÁS

Az évek alatt összegyűlt természetfotóink arra késztettek, hogy ecsetet vegyünk a kezünkbe. A kiállított fényképek és akvarellek bepillantást nyújtanak a természet sokszínű világába a mi szemünkön keresztül.

2009 GENÉZIS GRAFIKA KIÁLLÍTÁS

A magyar turáni ornamentika ihlette grafika sorozatunk régi korok szimbólumainak a világába kalauzol el. A kiállítás meghatározó eleme az élet virágának szimbóluma és a köré épülő geometria, amely számos nép kultúrájában jelen van.